Hva får du ved å være medlem?

• Medlemsblad to ganger i året som har nyheter, tips og nuperellemønstre.
  • Medlemmer kan få publisert sine ideer og mønstre. Det er en fin måte å få eierskap til designet. Et nyskrevet verk er i følge opphavsrettsloven, copyrightbeskyttet fra det øyeblikk det er nedskrevet eller framført i et fysisk eller håndgripelig format.
  • Nettside med informasjon og egne sider som bare er for medlemmer.
  • Et sted å henvende seg til med spørsmål om nupereller.
  • Kontinuerlig arbeid for å skape nettverk. Erfaringen viser at det er i møtet med andre at kreativiteten blomsterer.
  • Et sted som ivaretar kunnskapen om nupereller. Den beste måten å gjøre det på, er betalende medlemmer som gjør det mulig å trykke opp medlemsblad. Samtidig dokumenteres teknikken i vår tid ved at bladene sendes inn til Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana.
  • Foreningen er en organisasjon som er registrert i Brønnøysundregistrene, og ingen enkeltperson kan berike seg på foreningens midler. Det sikrer at pengene brukes til foreningens formål. Arbeidet gjøres av enkeltmedlemmer. Det er frivillig, og ingen mottar lønn.
  • Norsk nuperelleforening er demokratisk. Det betyr at alle medlemmer har stemmerett og kan være med og forme foreningen.

Som medlem bidrar du til å virkeliggjøre formålet til Norsk nuperelleforening om å skape nettverk og ta vare på teknikken.

Kontingenten for 2017 er kr 250 for medlemmer bosatt i Norge og NOK 300 for medlemmer bosatt utenfor Norge.

TIL MEDLEMMER BOSATT I NORGE:

Norsk nuperelleforening
v/kasserer Liv Øyen Strind
Pilestredet Park 32

NB!  Nytt bankkontonummer: 1503 81 00898

Husk å notere navn på avsender.

Utenom nødvendig navn og adresse håper vi også å få informasjon om

• e-postadresse
  • telefon (helst mobiltelefonnummer)
  • fødselsår
  • når du lærte å slå nupereller
  • hvem lærte du av (f.eks. kurs, mor, magasin …)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Til utenlandske medlemmer:

Medlemskontingent NOK 300,-.

NB! Nytt bankkontonummer fra forrige gang: 1503 81 00898

Bank:            DNB
BIC/SWIFT: DNBANOKKXXX
IBAN: NO56 1503 8100 898

Husk å notere avsender og navn på alle medlemmer hvis flere betaler sammen.